To je to što me zanima!

Super trik za stavljanje maskare koji će vam dati više volumena

Prema beauty vlogerici Ali Andreei iz Pariza postoji jednostavan način primjene maskare s kojim će trepavice izgledati punije i duže. Trik je u tome na koji način nanosite maskaru na trepavice
Vidi originalni članak

Nanošenje maskare nešto je za što većina nas smatra da smo do sada već savladali - na kraju krajeva, to je sastavni dio šminkanja još od tinejdžerskih dana. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kad beauty tretmani odu po zlu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali prema beauty vlogerici Ali Andreei (@aliandreeamakeup) iz Pariza, postoji jednostavan način primjene maskare s kojim će trepavice izgledati punije i duže - a trik je u tome da znate kako štapić za nanošenje maskare iskoristiti do maksimuma.

Snimila je i objavila video u kojem je objasnila da većina ljubiteljica šminke ima tendenciju treptati dok povlače štapić u pokretu prema gore.

@aliandreeamakeup You have got to try this today! Let me know how it goes! #makeupartist #mascarahack #makeuptutorial #makeuptips #makeuptiktok #makeupchallenge ♬ original sound - AliAndreeaMakeup

No iako to nije nužno pogrešno, s jednostavnim trikom trepavice će izgledati lepršavije i intenzivnije.

- Uzmite štapić za nanošenje maskare i stavite ga točno u podnožje trepavica. Okreći štapić dok polako trepćeš - kaže u videu.

To će, objasnila je Ali svojim pratiteljima, pomoći da se maskara taloži na liniji trepavica, zbog čega će izgledati duže i gušće.

- Na ovaj način trepavice šminkate od korijena zbog čega bolje izgledaju - objašnjava. 

- Vidite li koliko su ove duže i punije? - pita u kadru u kojem su oba oka našminkana klasičnom i njezinom tehnikom. 

Pokazujući razliku između dvije tehnike nanošenja, vlogerica je pozvala sve da isprobaju njezinu tehniku rekavši: 'Ovo morate isprobati danas!'

No, iako su neki pohvalili trik, dosta gledatelja videa je komentiralo da im se više sviđaju trepavice s 'manje' maskare - piše britanski Sun

- Druga strana izgleda bolje, prirodnije - napisala je jedan gledateljica videa.

Ali bilo je i dosta onih koji, ne samo da su zahvalili Aliji, već su i potvrdili da i oni sami šminkaju trepavice na taj način s kojim postižu glamurozniji izgled. 

Idi na 24sata

Komentari 255

  • 22.11.2022.

    Naj naj maskara za mene je Dior iconic i lancome idole, s tim da i sve ostalo mora biti kvalitete tog ranga 😇🙋🏼‍♀️

  • 21.11.2022.

    Do maskare je, ako je kvalitetna svakako će lijepo uviti trepavice.

  • .youtube. 21.11.2022.

    djabe to kad imas tamne oci, maskara, volumen lipse dolazi do izrazaja na svijetlim ocima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare