To je to što me zanima!

Super savjeti kako korektorom i olovkom savršeno iscrtati usne

Najbolje ćete usne iscrtati našiljenom olovkom za usne, a u slučaju da ih malo precrtavate, činite to samo u sredini usana. U kutovima liniju olovke spojite s prirodnim rubom usne kako bi izgledale besprijekorno
Vidi originalni članak

Iscrtavanje ruža može biti izazovno ako nemate precizan aplikator, no tom problemu možete lako doskočiti. Napravite piling usana i dobro ih hidratizirajte prije nego što počnete nanositi ruž. Zatim s malo pudera 'zamaskirajte' rubove usana kako bi vam trag olovke bio što čišći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najbolje ćete usne iscrtati našiljenom olovkom za usne, a u slučaju da ih malo precrtavate, činite to samo u sredini usana. U kutovima liniju olovke spojite s prirodnim rubom usne kako bi izgledale besprijekorno. Za svaki ruž vrijedi pravilo da olovka mora biti ili iste ili tamnije nijanse nego ruž.

Kako ne bi bojom odskakala, ispunite bojom olovke kutove usana i lagano prstom utapkajte prema sredini usne. Nanesite zatim ruž po izboru i višak boje po potrebi odstranite laganim naslanjanjem usana na papirnati ubrus.

MAKE-UP TRENDOVI Bordo na usnama i kapcima je najpoželjnija boja ove jeseni

Ako niste zadovoljni preciznošću, očistite liniju ruža oštrom četkicom s malo korektora dobre prekrivne moći i popravite ruž.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare