To je to što me zanima!

Super ideja za kuhanje po ljeti: Čips od tikvica s parmezanom

Sezona je tikvica i valja ih iskoristiti. Ovaj jednostavni recept odličan je način da iskušate nešto novo, a smanjite li začine ili ih potpuno izostavite možete ih dati i najmlađima
Vidi originalni članak

Izribajte koru tikvice da skinete sve prljavštine. Narežite je na tanke kolutiće. Umutite dva jaja. U posebnoj zdjeli pomiješajte 2 šalice krušnih mrvica, 3/4 šalice parmezana, 1/3 šalice svježeg bosiljka, 1,5 žličicu crvene paprike, žličicu papra i soli, 1 žlicu češnjaka u prahu ili 2-3 zgnječena češnja češnjaka. Sve pomiješajte.

Uvaljajte svaki kolutić tikvice u jaje pa u mješavinu. Poredajte na masni papir i ispecite u pećnici 15-20 min na 230 stupnjeva. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • magdallenaa 10.07.2016.

    najcesce radm punjene ali i ovo je prefino

  • mali zeleni prigorec 10.07.2016.

    Sat vremena posla za 5 min. gušta. Kupiš čips (5min.) i uživaš sat vremena.

  • leptiricaSue 10.07.2016.

    Ukusno da ali ko ce se od tog najest,fali komadic mesa ili ribe

Komentiraj...
Vidi sve komentare