To je to što me zanima!

Studenti sami osmislili i izradili sve za reviju završnih radova

Mlade nade hrvatskog dizajna na Učilištu Profokus predstavili su završne radove u dvorani hotela Zonar na spektakularnoj modnoj reviji i oduševili sve nazočne
Vidi originalni članak

U dvorani hotela Zonar u Zagrebu bila je revija završnih radova polaznika modnog dizajna na Učilištu Profokus. Ugledni hrvatski dizajneri, poput Kristine Burje i Damira Begovića, iz prvog reda podržali su buduće mlade nade.

Naziv revije "Tactile Tale" jasno je nagovijestio kombinaciju mašte, kreativnosti i tehničke izvedbe svakog dizajniranog modela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Polaznici, koji su za šivaći stroj prvi put sjeli u listopadu, uspijevaju osmisliti ideju, izraditi konstrukciju, krojiti i samostalno sašiti odjevne predmete već do lipnja iduće godine.

Završne radove prezentirali su polaznici prve i druge godine. Prva godina impresionirala je goste svojim umijećem, od prozirnih tkanina, ručno izrađenih cvjetova na odjevnim predmetima i 3D volumena. Pokazali su da je ovo zaista za njih tek početak.

VISOKA PETA NEKAD I SAD Štikla je bila oštra kao nož, no danas je potpetica 'must have'

Druga godina već je krenula s pokazivanjem vlastitog modnog izričaja. Izradili su mini kolekcije pod vodstvom Marka Šabarića, jednog od dizajnera brenda Klisab. Njihov pristup dizajnu pokazao je spremnost da već sad mogu krenuti u stvaranje vlastitog brenda.

TRODNEVNO SLAVLJE Duchess revija prvi put u povijesti među stijenama Kornata

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare