To je to što me zanima!

Specijalitet za najzahtijevnije nepce: Tagliatelle s biftekom

Ovo jelo posebno će razveseliti ljubitelje tjestenine. Posebnu čar dat će mu kvalitetno meso i umak od poriluka, ali važno je da ni jedna aroma ne dominira
Vidi originalni članak

Za pripremu ovog ukusnog jela potrebni su biftek, tagliatelle i umak od poriluka. Umak se radi od poriluka i vrhnja za kuhanje. A je li jelo uspjelo, pokazat će mirisi. Aroma ni jednog sastojka ne smije dominirati

Provjerite u videu kako su se priprema ovo slasno jelo: 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Sheeena 21.12.2014.

    Delicija ali za malo dublje džepove.

  • mily 19.12.2014.

    Ljubitelj sam tjestenine i većinom ju pravim sama. Biftek bi ipak malo manje pečen u umaku od crnog papra, mmmm:)))

  • lukica25 19.12.2014.

    zanimljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare