To je to što me zanima!

Slažete se? Ovo je najmudriji i najneovisniji horoskopski znak

Uvijek govore što misle, bez obzira na posljedice i uvijek pokušavaju učiniti druge sretnima. Potrebna im je intelektualna stimulacija i neovisnost jer uvijek žele učiniti nešto korisno u životu
Vidi originalni članak

Vodenjak

Vodenjaci stalno traže mudrost, govore što misle i govore istinu. Oni su neukrotivi i intelektualno neovisni. Uvijek će slijediti svoj put. Njihova neovisnost čini svaki pokušaj da ih ograničite provokacijom za bijeg. Vodenjaci trebaju slobodu. Njihova hladna vanjština skriva prijateljsko srce koje će pokušati pomoći svojim prijateljima, na sve moguće načine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vodenjaci vole kada su svi sretni i veseli i uvijek pokušavaju učiniti sve da se drugi osjećaju dobro, ne očekujući ništa zauzvrat. Jedino što im je važno jest da nitko ne pokuša ograničiti njihovu slobodu, kako bi mogli živjeti bez ikakvih obveza.

BUDITE PAŽLJIVIJI Ovi znakovi Zodijaka trebaju biti posebno oprezni na jesen: Sudbina će ih često testirati

Vodenjak uvijek želi učiniti nešto korisno u životu. Vješta komunikacija može mu pomoći da postane sjajan političar, socijalni radnik ili psiholog. On je progresivni mislilac i često utječe na stvaranje novih ideja i teorija.

On je prilično objektivan i ne dopušta da mu emocije zamute um. Ponekad može biti šokantno i bolno drugima čuti istinu, ali Vodenjak će je bez obzira na to izreći. On je vizionarski znak, neukrotiv i intelektualno neovisan. Potrebna mu je intelektualna stimulacija jer stalno otkriva nešto novo i formira nova mišljenja.

ZALJUBLJENI U SEBE Uh, što volim sliku svoju! Evo tko su najveći narcisi Zodijaka

Oni rođeni u znaku Vodenjaka puni su paradoksa. Zanimaju ih potpuno suprotne stvari. Oni žele biti sami, ali žele biti i u velikom društvu. Imaju odlične društvene vještine. Neki bi čak rekli kao da imaju dvije osobnosti - u svakom slučaju, baš to ih čini tako posebnima, piše Atma.

TO SE PRVO PRIMIJETI NA VAMA Ono najljepše na vama prema znaku Zodijaka: Bik ima putene usne, a Vaga seksi stražnjicu

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 11.10.2022.

    Za blizance sve pogođeno a da će se naći uvrijeđeni ako nisu u centru pažnje a vole biti nije točna. Blizanci imaju srce i dušu i vole slušati, a a to je mislim najbitnija karakteristika ovog zračnog znaka... Blizanac voli uveseljavati ljude... ali zna i granice kada se treba povući... pozdrav jedna vesela blizanka sa podznakom u jarcu... Čus... 😂😂😂💋

  • 11.10.2022.

    Kćer mi je vodenjak i mora biti sve po njenom... pogotovo je to bilo izražen u njenim tinejdžerskim danima... bilo nam je za poluditi... bila je vođa svih svinjarija... međutim sve ju je interesiralo kasnije i amaterski počela baviti glumiti i u glumi pronašla sebe... Po njoj se vidjelo da je fajter bez ikakvih skrupula. Pri upisu na fakultet zbog svađe pri upisu na fakultet jer je htjela upisati Glumačku akademiju od sada već bivši pokojnog muža i mene odgovor je bio Ne. Upisala je u Osijeku Filozofski fakultet Odsjek hrvatskog i madžarskog jezika i savladala još 5 stranih jezika... bila super i u roku diplomirala i već nakon 6 mjeseci dobila posao... Toliko o ovim inteligentnim i nepredvidljivim znakom u vodenjaku.

  • sljastrava 06.10.2022.

    Ja,vodenjak👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare