To je to što me zanima!

Slavonska quesadilla sa špekom

Kada ste napravili quesadille, ukrasite ih peršinom i mladim lukom. Poslužite uz grčki jogurt, kiselo vrhnje ili umak po izboru. Dobar tek!
Vidi originalni članak

Priprema:

Očistite i nasjeckajte luk. Zamutite jaja, dodajte soli i papra po želji i stavite sa strane. Narežite slanine također po želji. Stavite malo masti ili ulja u tavicu i pirjajte na njemu luk dok ne postane lagano proziran. Maknite s vatre i stavite na stranu. U istu tavicu sada stavite slaninu i također ju lagano pirjajte dok ne omekša. Stavite sa strane. Zatim ispecite jaja kao omlet ili palačinku. Stavite sa strane. Uzmite tortilje i lagano ih zagrijte na tavici. Postavite prvu i dodajte na nju jaja, luk, sir i slaninu. Poklopite ju s drugom tortiljom. Prerežite ju na dva dijela i dodatno zapecite u tosteru. Ponovno prerežite kako bi dobili četiri quesadille i ukrasite ih peršinom i mladim lukom. Poslužite uz grčki jogurt, kiselo vrhnje ili umak po izboru. Dobar tek!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

2 male tortilje, 2 jaja, 40 g luka, 40 g cheddar sira, slanina

RECEPT DANA Isprobajte tjesteninu s limunom i parmezanom - jako je ukusna

Broj osoba: 2

Priprema: 15 minuta

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare