To je to što me zanima!

Slavni kuhar Rudolph van Veen je u Varaždinu pripremio pileće ražnjiće s umakom od čokolade

Iako na prvu ove kombinacije okusa zvuče neobično, čokolada se zapravo savršeno sljubljuje sa slanim sastojcima u ovim jelima, a prednost im je i ta što su vrlo brzo gotova
Vidi originalni članak

U četvrtak je grad Varaždin u KAS event & club centru posjetio legenda 24 Kitchen kanala - slastičar i chef Rudolph van Veen. Ovaj nagrađivani nizozemski kuhar je već bio u Hrvatskoj 2014. godine, a ovoga puta odlučio je pripremiti i prezentirati dva brza i slasna jela.

POGLEDAJTE VIDEO: Savjeti za kuhanje jaja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, radi se o meksičkim jelima, točnije pilećim ražnjićima začinjenih s kakaom i preljevom od tamne čokolade te nadjevom od rajčice i luka te salati s dimljenim lososom i preljevom od bijele čokolade.

Iako na prvu ove kombinacije okusa zvuče neobično, čokolada se zapravo savršeno sljubljuje sa slanim sastojcima u ovim jelima, a oba su bila jako sočna i vrlo zanimljivog okusa.

Opušteni i nasmijani kuhar s publikom je podijelio zanimljive priče i savjete koji su korisni za primjenu u svakodnevnom životu. Primjerice, kada radite ražnjiće, prije kuhanja ih namačite neko vrijeme u vodi kako se ne bi zapalili. 

PAZITE ŠTO JEDETE Kako prepoznati je li riba svježa

Također, otkrio je i koja su mu najdraža hrvatska jela. 

- Jako volim jesti štrukle. Fantastični su. A pašticada vam je isto posebno dobra - istaknuo je slavni kuhar.

Podsjećamo, Rudolph će u petak, 12.03. 2023. u 18 sati posjetiti i City Center One East gdje će kuhati zajedno s našim domaćim influencerima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare