To je to što me zanima!

Slatka Gastro.hr radionica na Coffee&Chocofestu u Zagrebu

Radionica počinje u nedjelju 9. veljače s početkom u 15 sati, a svoje kulinarske sposobnosti i recepte s okupljenima će podijeliti blogeri iz Gastrosfere
Vidi originalni članak

Vikend u Zagrebu u znaku Coffee & Chocofesta idealna je prilika da parovi nauče kuhati i pripremati deserte za Valentinovo. Portal Gastro.hr u suradnji s festivalom u nedjelju 9. veljače u 15 sati priređuje Gastro.hr radionicu kuhanja za nju i njega. Svoje kulinarske sposobnosti i recepte u popularnoj Džamiji podijelit će blogeri iz Gastrosfere, Jadrana Ćurković i Dino Bebić. 

Jadrana dobro zna da muškarci vole kremaste deserte, pa će kombinirati tamnu čokoladu i naranče, dok će Dino ovog Valentinova djevojku iznenaditi zanimljivom kombinacijom bijele čokolade i bučina ulja. 

Radionica će trajati sat vremena, pripremljeno je oko 40 sjedećih mjesta (prostor u prizemlju HDLU-a, odmah kod glavnog ulaza, samo skrenite desno prije stepenica koje vode na kat) i program je otvoren za sve posjetitelje. 

Više potražite na Gastro.hr

Idi na 24sata

Komentari 5

  • twinsi2 09.02.2014.

    Za promjenu,želim samo uživati i degustirati,pa makar to bila i topla čokolada ili kupljene praline:)))

  • MAX 2010 08.02.2014.

    tekuća čokolada je u hr i dalje "enigma kopinić". Prvobitna zajednica u odnosu na Evropske centre..

  • Plavusa131 08.02.2014.

    Cokolada i naranceee...mljjjjaaac,idealno.E to te ja pitam za romantiku a ne vino!

Komentiraj...
Vidi sve komentare