Da nema boljeg predjela od fine domaće paštete na toplu i mirisnu kruhu znaju brojne domaćice, a svaka od njih ima svoju tajnu pripreme delicija od mesa, povrća ili plodova mora. U novom broju magazina za uživanje za vas smo pripremili samo najbolje recepte. Paštete od škampa, dimljenog lososa i maslina, graha i mariniranih rajčica te guščje, pačje i paštete od svinjetine samo su neke koje smo priredili.
Uz dobar umak tjestenina također ne može razočarati ljubitelje vrhunskih specijaliteta. Bilo da je služite kao predjelo, glavno jelo ili laganu večeru, pripremate domaću ili želite skratiti vrijeme kuhanja kupovnom paštom, zavirite u specijal subotnjeg broja Skuhatćute i odaberite jedan od 16 recepata prema ukusu. Želite li znati više o pripremi jela talijanske kuhinje, upoznajte život i djelo Francesca Mazzeija. Osim mudrih savjeta i recepata za ragu, pizzu te proljetni rižot sa šparogama, ovaj se chef može podičiti zanimljivim životnim putem. Kao mladić se primio kuhače da si može priuštiti "levisice", a danas u Londonu britanske kuhare uči pravilima talijanske kuhinje.
Na subotnjem jelovniku nudimo i zdrave recepte s ječmom, baklave iz cijelog svijeta, pivsku kuharicu te savjete za pripremu fondanta, sadnju salate na balkonu ili u vrtu te kao i u svakom broju nagrađujemo najslasnije recepte čitatelja.