Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Piletina kakvu nikada u životu niste jeli: Top 4 odlična recepta
Većina ljudi limunadu priprema tako da prereže limun napola pa iscijedi sok rukama ili pomoću cjedila.
No australska nutricionistica Jacqui Baihn ima sasvim novi pristup i kaže da vam ovako na radnu površinu, dasku ili izvan čaše neće iscuriti nijedna kap soka.
Zatim je štapić provukla skroz na drugu stranu limuna. Izvukla ga je i jednostavno rukama iscijedila sok izravno u čašu, a da uopće nije zaprljala ruke i radnu površinu.
Pratitelji su oduševljeni njezinim trikom, a jedna joj je korisnica TikToka napisala: “Ovo mi nikad ne bi palo napamet!”
Nutricionistica joj je odgovorila: “I meni limunov sok nagriza kožu. Ovo je revolucionarno, zar ne?’
Pogledajte u videu kako to Jacqui radi:
@jacquibaihn Did you know this?! 🍋##boredathome ##lemonjuice ##lemonjuicechallenge ##healthyfood ##foodie ##healthy ##nutrition ##nutritionist
♬ BORED IN THE HOUSE - Curtis Roach
Video je potaknuo mnoge pratitelje koji su počeli dijeliti svoje trikove. Jedan je napisao da on prije svega limun nakratko uroni u toplu vodu pa ga istrlja rukama te tako iscijedi i zadnju kap soka.
Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Naučite kako sigurno spremiti smrznutu piletinu, svinjetinu...
POGLEDAJTE VIDEO: Dean Kotiga radi čokoladne lizalice!