To je to što me zanima!

Sheportal corner ljepote na Festivalu zdravlja (PR)

Sheportal je najženstveniji portal u Hrvatskoj koji svoje čitateljice informira, ali i educira o svim vidovima prirodne ženske ljepote i zdravlja
Vidi originalni članak
Sheportal.net , prvi portal u Hrvatskoj posvećen zdravlju i prirodnoj ljepoti žene, s veseljem vas poziva da vikend od 24. - 26. travnja rezervirate za posjet Festivalu zdravlja koji će se održati u Boćarskom domu u Zagrebu.
Na tom središnjem zdravstvenom lifestyle događaju samo za vas otvaramo poseban Sheportal corner ljepote na kojemu možete potražiti savjet stručnjaka iz područja kozmetike, wellnessa, gastonomije i nutricionizma.
Sheportal je najženstveniji portal u Hrvatskoj koji svoje čitateljice informira, ali i educira o svim vidovima prirodne ženske ljepote i održavanja zdravlja, a za što je zadužen cijeli niz stručnjaka čije kolumne objavljujemo na našem portalu.
Naš se portal obraća sretnoj ženi koja želi podići kvalitetu svog života u svim njegovim aspektima, a sve čitateljice koje su se prepoznale u ovoj rečenici pozivamo neka nas posjete na She corneru ljepote i sudjeluju u aktivnostima koje smo za vas pripremili.
Sheportal otvoren i dostupan za komunikaciju, stoga nam slobodno pristupite kako biste upoznali naše novinare i uredništvo ili potražili savjet stručnjaka s kojima surađujemo.
Sheportal je portal koji vas daruje, stoga sudjelujte u nagradnom kvizu koji smo priredili s našim partnerima vitamini.hr i gastro.hr i osvojite vrijedne nagrade: Dr.Hauschka tretman lica, Primavera tretman lica ili pedikuru Sretna stopala koji su poklon studija Orgona, dva poklon paketa Primavera prirodnih eteričnih ulja ili dva Dr. Hauschka poklon paketa.

Raspored na Sheportal corneru ljepote:

Sva tri dana Festivala zdravlja naš je corner ljepote otvoren od 10 do 19 sati. U jutarnjem terminu sva tri dana možete sudjelovati u on-line igri darivanja i osvojiti vrijednu nagradu. U petak i subotu od 14 do 16 sati održava se Primavera savjetovalište, gdje možete saznati sve što vas zanima o prirodnim eteričnim uljima za njegu i cjelovito zdravlje žene. Sheportal je pobornik prijatelj prirodne ženske ljepote, a naši će partneri iz laboratorija Dr. Hauschka sva tri dana festivala od 16 do 18 sati održati konzultacije o Dr. Hauschka kozmetici i šminkanju na kojima će biti prezentirana njihova nova linija proizvoda za proljeće i ljeto.
Osobita nam je čast pozvati vas da naš corner ljepote posjetite u subotu kada će naša specijalna gošća mr.ph Seka Zebić 'kraljica ljepote i pomlađivanja' održati promociju svoje knjige i DVD-a 'Kako zaustaviti starenje'. Seka Zebić je kolumnistica Sheportala, a u subotu je od 12 do 14 sati na She corneru ljepote otvorena za sva vaša pitanja o knjizi i prirodnom pomlađivanju.

U nedjelju smo specijalno za vas priredili kozmetičko savjetovalište Lora na kojemu ćete od 12 do 14 sati moći saznati sve o laserskoj epilaciji. Naša je gošća poznata zagrebačka kozmetičarka Žana Barjaktarević, kozmetičarka Sheportala, kojoj se možete obratiti s povjerenjem.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare