To je to što me zanima!

'Sestrin zaručnik je rekao moje ime dok je njoj govorio zavjete'

Djevojka je na TikToku podijelila video u kojem je opisala najgoru stvar koja se ikad dogodila u njenoj obitelji: Mnogi misle da je zaručnik njene sestre otkrio da su počinili nevjeru, a neki da se - šali
Vidi originalni članak

Zaručnik moje sestre slučajno je izgovorio moje ime tijekom izgovaranja zavjeta na vjenčanju s mojom sestrom i to je jedna od najstrašnijih stvari koje su se ikada dogodile u mojoj obitelji, podijelila je Louisa Melcher an TikToku. Video je ubrzo postao viralan i prikupio 11 milijuna pregleda. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje u psećem svijetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Gotovo svi me u komentarima optužuju za nevjeru sa sestrinim zaručnikom, što nikad ne bih učinila. Bliski smo prijatelji, ali nikad ništa nije bilo između nas. Zaista mislim da se radilo o slučaju, onako kao kad pogledate u nekog i slučajno izgovorite njegovo ime. Stajala sam odmah iza svoje sestre jer sam bila kuma i stvar je samo u tome da me pogledao u krivom trenutku i izgovorio moje ime. Ništa drugo se ne krije iza toga – kazala je. Dodaje da se ceremonija vjenčanja nije nastavila nakon tog incidenta, zbog silne tuge njezine sestre. Iako zavjeti nikad nisu izgovoreni, primanje se nastavilo jer je obitelj uložila više od 80.000 dolara u pripremu. 

- Djed mi je prišao sa strane i rekao: 'Hej, Louisa, možda bi bilo bolje da ne sudjeluješ u ovome' i bila sam vrlo sretna, jer je i za mene to bilo ponižavajuće, priča djevojka. Unatoč nagađanjima, ona se i dalje nada da će se ona i sestra na kraju pomiriti, iako nisu razgovarale od događaja.

@loulouorange Doesn’t help that my bridesmaid dress, which was supposed to be shimmery peach, LITERALLY LOOKED WHITE IN THE SUN 🤦🏻‍♀️ #weddingvows #weddingvowsgonewrong #bridesmaiddresses #weddingguest #elopement #infidelityinrelationship ♬ original sound - Louisa Melcher

Uz bujicu negativnih komentara, neki ljudi su joj ponudili potporu i suosjećajne komentare:

- Moja šogorica je slučajno rekla ime mog najmlađeg brata kada je predstavljala svog muža, mog najstarijeg brata. Smijali smo se!! Nema štete... Događa se, Bože!

BROJNA UPOZORENJA Mladenci šokirali goste s 15 pravila za vjenčanje: 'Ako vam se ne sviđa, pođite lijepo kući...'

- Čekaj... izgovorio je tvoje ime, a onda te nisu pustili na prijem od 80 tisuća dolara?! Što??? - drugi korisnik izrazio je nevjericu:

Pojavile su se i osobne priče o obiteljskim dramama vjenčanja, poput: 'Muž moje sestre ostavio ju je na dan mog vjenčanja jer je rekao da je zaljubljen u mene. Naravno, par godina kasnije su se ponovno spojili i tada čak dobili dijete... Nezgodno!'

Još jedan komentator ispričao je kako je svjedočio sličnoj zabuni: 'Na vjenčanju mog tate s mojom maćehom, njegov brat ih je najavio na ulazu izgovorivši ime moje majke umjesto njezinog'

Ovi komentari podrške pokazali su da takvi neugodni trenuci, iako bolni, nisu sasvim neuobičajeni u povijesti vjenčanja.

DRESS CODE Ideje što nositi na vjenčanje: Pasteli, romantika i odijela

Dio komentatora pomislio je da se Louisa šali, budući da se sadržaj koji objavljuje često vrti oko neobičnih priča koje djeluju kao 'montirane'. Tako jedan korisnik piše:

- Nisam vidio ovu djevojku neko vrijeme i svaki put zaboravim da su priče skaska. - to je malo zbunilo ostatak publike. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mars7 25.05.2024.

    Mislio na nju taman prije nego je trebao reci da:)

  • hahahah 25.05.2024.

    Lažete maloumnici,izmisljate ,vijest je toliko bitna da vam treba diplomu uzet

  • zof 25.05.2024.

    Šta bi rekla da je sestrin zaručnik stalno izgovarao njeno ime u krevetu večer nakon vjenčanja ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare