To je to što me zanima!

'Seksala sam se čak 365 dana zaredom, evo kako se osjećam'

Ispovijest Brittany Gibbons potvrda je da moramo zavoljeti i prihvatiti sebe kako bismo mogli biti sretni, a to je uspjela nakon godine dana seksa svakoga dana
Vidi originalni članak

Nakon što se jednog dana pogledala u ogledalo, u spisateljici Brittany Gibbons i majci troje djece iz Velike Britanije se nešto prelomilo. Odlučila je prakticirati seks svaki dan - 365 dana - pa što bude. Opisala je svoje iskustvo na portalu goodhousekeeping.com.

- Brzo nakon trećeg poroda izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: "Što moja mama radi u kupaonici?". Od tog trenutka nisam željela biti gola. Gasila sam svjetla tijekom seksa, odjećom sam prekrivala trbuh i grudi, i čekala da suprug izađe iz sobe kako bi se presvukla - priznala je Brittany.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Godine su prolazile, a to što nije htjela pokazati golo tijelo počelo ju je zabrinjavati.

- Zapitala sam se sjeća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da se seksamo svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći - rekla je.

U početku joj je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi ju to natjeralo da gleda svoje golo tijelo svakog dana.

- Iako, željela sam se samo izvaliti na krevet, grickati nešto i gledati televiziju. Prolazili su mjeseci i ja sam se tome počela veseliti. Seksali smo se i kad sam imala mjesečnicu. Seks je postao više od seksa, probudili su se neki osjećaji. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili prije odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja - ispričala je Gibbons.

FANTASTIČNA AKCIJA Isprobaj Oranž, čitaj sve PLUS+ članke za samo 10 centi te uzmi 30 dana Pickbox NOW pretplate

Počela je uživati u seksu i u svojem tijelu i napokon je prestala skrivati svoje fizičke nedostatke. Prihvatila je da izgleda tako kako izgleda i po prvi put joj je bilo važnije da seks bude dobar nego da joj trbuh izgleda ravnije. 

- Nakon godinu dana prestala sam nositi odjeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupaonicu gola. Veza sa mojim suprugom i mojim tijelom se nevjerojatno promijenila. Sada, nakon tri godine, i dalje se seksamo baš svaku noć - kaže.

- Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je seks važan da bi bili sretni u braku. Naučila sam biti bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osjećam se dobro u svojoj koži.  I za kraj - nikada se nije radilo o tome da me netko želi, već o tome želim li ja samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana seksa da bi to shvatila - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Oštrica 15.08.2024.

    novinarstvo na visokoj razini!!!

  • Oštrica 15.08.2024.

    kakva dama!!!

  • mars7 11.08.2024.

    Svaki dan bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare