To je to što me zanima!

Savjeti za stil: Jake boje i uzorci za outfit i nakon 50. godine

Ne izbjegavajte potpetice, ali ni svijetle boje jer one mogu naglasiti osobnost. Također, majice ili tunike s neobičnim printovima, nestandardnim krojevima i općenito otkačen stil ne bi trebali biti problem
Vidi originalni članak

Zrele žene, nakon 45. ili 50. godine, nekad su same prestale nositi modernu odjeću, no danas tome više nije tako. Nema razloga da sebi ne priušte ovaj stil jer godine ne bi trebale biti prepreka za eksperimentiranje s odjećom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I u srednjim godinama možete nositi potpetice, koje ćete sad birati po udobnosti, ne samo po visini, kao i traperice, koje ne morate izbaciti iz svog ormara. U ovu kategoriju ulazi i "mladenački stil", koji je u današnjemu modnom kontekstu čak i poželjan, jer kultura naglašava mladost i ljepotu koju pokušava zadržati što dulje.

PREDIVNI MODELI Vadimo čizme - visoke silueti daju dojam vitkosti i elegancije

Dakle, majice ili tunike s neobičnim printovima, nestandardnim krojevima i općenito otkačen stil ne bi trebali biti problem. Naravno, ako se u tome osjećate ugodno i udobno. Stil mogu "podignuti" i modni dodaci, poput torbica, šalova ili naočala, čak i sunčanih, u jačim bojama, ako se već odlučujete na diskretne boje odjeće i obuće.

POVRATAK BOJA Trendovi iz osamdesetih koji su hit i danas - od jastučića i jakog rumenila do plavog sjenila

Ne izbjegavajte niti svijetle boje jer one mogu naglasiti osobnost, kao i u outfit unijeti svjetlost i energiju. Osim toga, svijetla nijansa ima mogućnost istaknuti prednosti figure i eventualno prikriti njezine nedostatke ako vam je to cilj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare