To je to što me zanima!

Savjeti roštilj majstora chefa Palfija: Svinjska vratina ide prva na roštilj i peče se kratko

NAJBOLJI TRIKOVI Na jakoj vatri peku se i svinjski kare te ramstek. Ako se meso predugo peče na preniskoj temperaturi, sokovi izlaze i ono ostaje suho
Vidi originalni članak

Kad smo Marka Palfija, poznatog chefa i zagovornika istinskog street fooda, upitali za nekoliko roštilj-savjeta, kao iz topa nam je odgovorio da hladne namirnice treba na vrijeme izvaditi iz hladnjaka, oboružati se alatom za premazivanje jer ulje zatvara meso, pa ako ga nema dovoljno, s vanjske strane ono može ostati suho. Na grill idu samo najkvalitetniji komadi mesa - svinjetina mora biti ružičasta, a junetina prošarana.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • 02.05.2023.

    "Ako radim na roštilju pileća krilca ili svinjsko carsko, tad meso kuham prije roštilja." Ha ha ha ha ha šef Palfi 🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare