To je to što me zanima!

Sami proizvodimo hranu za svoj hotel i restorane, čak i ljekoviti sir od magarećeg mlijeka...

Život na otoku je sam po sebi težak i kompliciran, no sve nedostatke života na Braču obitelj Biočina pretvorila je u prednosti. Sami proizvode meso, povrće, ulje..., a hranu plasiraju kroz svoje hotele i restorane
Vidi originalni članak

U životu sam stekao puno, ali moj najveći uspjeh je to što moja djeca nastavljaju obiteljsku tradiciju i posao, a nadam se da će jednoga dana ljubav prema životu na otoku prenijeti i na moje unuke, kaže brački poduzetnik Ivica Biočina - Ture, koji je u proteklih tridesetak godina izrastao u najvećeg privatnog poduzetnika u Postirama, pa i šire.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 16

  • marin.0202 12.04.2021.

    80-tih dok sam još radio u turizmu kod nas predložio sam to hotelskoj firmi gdje sam radio ali nažalost nije bila svijest tako daleko ali.ovo je pun pogodak.Ro je budućnost kvalitetnog turizma , a ne Dalickini pradajzi s Hrvatskih polja made in Thailand

  • Toni prijesednik 09.04.2021.

    Bravoooo

  • Robija_1 07.04.2021.

    Ma sigurno je dosta toga pokro

Komentiraj...
Vidi sve komentare