Aromatični maslaci znaju biti prilično skupi, ali ako ih volite, možete ih i sami prilično jednostavno pripremiti. Sve što trebate je nabaviti maslac i začine koje inače volite i pripremite se za avanturu
Vidi originalni članak
Priprema aromatičnog maslaca je prilično lagana, a može unijeti lijepu promjenu u vaše obroke. Začine možete birati po svojem ukusu i svaki put maslac pripremiti drugačije. Ovaj recept je stvoren za sve koji se voli igrati u kuhinji i isprobavati nešto novo.
POGLEDAJTE VIDEO: Razlika između maslaca i margarina
Sastojci:
- 130 g maslaca
- svežanj vlasca, bosiljka, origana i ružmarina
- češanj češnjaka
- graham pecivo
Priprema:
1. Omekšali maslac pomiješajte s usitnjenim začinskim biljem; vlascem, bosiljkom, origanom, ružmarinom, čilijem ili protisnutim češnjakom.
2. Od jednolične smjese oblikujte valjak, omotajte prianjajućom folijom i ohladite.
3. Ohlađeni maslac naknadno možete uvaljati u mljevenu crvenu papriku ili druge usitnjene začine.
4. Poslužite s graham pecivom.