Sastojci za 4 osobe:
- 400 g zelene tjestenine
- 200 g šampinjona Fridrih
- 200 g feta sira
- 150 g šunke
- po želji soli
- po želji papra
- 2 žlice dijon senfa
- 1 do 2 žlice vinkog octa KISKO
- po potrebi maslinovog ulja
ZA SERVIRANJE:
po potrebi portobello gljiva
Priprema:
Šampinjone Fridrih očistite papirnatim ručnikom, narežite na tanke listiće i stavite u posudu sa kuhanom tjesteninom (preporučam tjesteninu zelene boje). Dodajte feta sir narezan na kockice i šunku narezanu na kockice. Popaprite, posolite i sve zajedno promiješajte.
U maloj posudi pomiješajte dijon senf, vinski ocat KISKO i maslinovo ulje. Dresing prelijte preko salate i sve dobro promiješajte. Salatom nadjenite očišćeni i izdubljeni klobuk portobello gljive i uživajte.
Za više informacija o novim Kisko aromatiziranim octevima posjetite Kiskovu web stranicu. Komentirajte video recepte na Fridrih facebook stranicama i osvojite prigodne poklone.
Da bi uživanje u ovom jelu bilo još slasnije, nakon kuhanja ne zaboravite počistiti kuhinju i oprati posuđe u čemu vam pomažu vrhunski Labudovi proizvodi. Za više informacija kliknite na Labudovu facebook stranicu i sudjelujte u novogodišnjoj nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti generalno čišćenje stana i Labudov paket čistoće.
Recept je pripremljen u suradnji s Kuhari.com.