To je to što me zanima!

Naš majstor Mijo zna sve tajne najbolje janjetine: 'Važno je nasoliti janje tuzlanskom soli'

Mijo u restoranu radi već trideset godina. Uz peć provodi i desetak sati. Objašnjava nam da se janjci peku oko sat i dvadeset, a izgube i 30 posto početne težine. Soli je samo tuzlanskom soli...
Vidi originalni članak

Vrijeme je mlade janjetine. Na preporuku znalaca odlučili smo kušati onu pravu dalmatinsku, i to u itekako poznatom restoranu NK Hrašće, koji se nalazi na samom rubu grada. U njemu, načuli smo, služe “najbolju janjetinu u Zagrebu i šire” pa nam ni najmanje nije bilo teško potegnuti do tamo.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 169

  • fantom 48 24.04.2021.

    Tajna dobre janjetine je sjedneš, mazneš kilu, okrijepiš se litrom i vodom i to je to.

  • 3 poluvrijeme 24.04.2021.

    Tuzlanska sol ali domaća ne ona iz firme...

  • vaterland 24.04.2021.

    mijo u širokom luku obilazim dalmatinsku janjetinu i tuzlansku sol

Komentiraj...
Vidi sve komentare