To je to što me zanima!

Recite zbogom minimalizmu: Nose se veliki komadi nakita

Ove sezone u modi je nakit u razigranim dizajnima. Nose se morski motivi, poput školjki ili morskih zvijezdi koje su neizostavan dio svake ljetne sezone, ali i koralji koji mogu podignuti jednostavnu kombinaciju
Vidi originalni članak

Svjedočimo cikličnom protoku trendova pa tako i modni dodaci dobivaju svoj trenutak slave. Ove sezone minimalizam zamjenjuje “kićenje” nakitom, a to znači; što više to bolje. To ne znači da morate pretjerivati, ali s modnim dodacima možete se igrati. Odvažite se nositi neke zaboravljene drage komade nakita koji su dolaskom minimalističkog trenda pali u zaborav.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukoliko imate svoj stari broš ili od mame ili bake, već ste odradili pola posla. Street style scena bila je prepuna tih dodataka na puloverima i sakoima, a i modne kuće poput Miu Miu su ih uvrstili u svoje kolekcije.

Poput velikih torbi, povratak je i velikog nakita, poput velikog prstenja ili naušnica.

SUPER UKRASI Boho chic: Naušnice i ogrlice koje stilu daju notu ležernosti i proljetne kreativnosti

Nose se morski motivi, poput školjki ili morskih zvijezdi koje su neizostavan dio svake ljetne sezone, ali i koralji koji mogu jako dobro podignuti jednostavnu modnu kombinaciju.

Kako su velike modne kuće ponovno uvele cvjetni motiv, ali u obliku modnih dodataka, razumljivo je da su svi hight street brendovi ponudili pristupačnije verzije.

NAKIT JE CENTAR OUTFITA Naušnice u obliku voća i cvijeća su hit: Izdvojili smo najljepše

Inspirirajte se ukrasima koje je predstavio modni umjetnik Daniel Roseberry za Schiaparelli i podignite svoj modni izričaj na višu razinu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare