To je to što me zanima!

Recepti za najbolje marinade: Govedina se najdulje marinira

Piletina će biti odlična marinirate li je u ulju, limunovu soku, luku, soli, papru, crvenoj paprici i peršinu, a u hladnjaku je čuvajte barem četiri sata. Ribu je dovoljno posoliti i popapriti
Vidi originalni članak

Svaki majstor roštilja ima svoje trikove, a mi smo sakupili najčešće savjete. Dok se odresci peku, ne probadajte ih vilicom jer će izaći sokovi. No kako bi bili što ukusniji, marinirajte ih u ulju, bijelom octu, bijelom vinu, češnjaku, papru, šećeru, origanu i majčinoj dušici. Zatim ih stavite u vrećicu, polijte marinadom, zatvorite i ostavite u hladnjaku preko noći.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare