To je to što me zanima!

Recepti za fina variva u koja ide suho meso, govedina, piletina...

Donosimo vam pet recepata koje možete prilagoditi sastojcima koje imate kod kuće. Primjerice, u varivo od piletine možete staviti svinjetinu, a u grah po receptu naših baka ubaciti sjeckanu slaninu umjesto govedine
Vidi originalni članak

Variva su odličan izbor za ručak jer nema puno posla s njima, a opet, mogućnosti su gotovo beskonačne. U njih možete staviti sve što vam padne na pamet, od viškova mesa nakon jučerašnjeg obroka do kožica koje su vam ostale nakon što ste pojeli slaninu. U variva idu sve vrste mesa - sušeno, svježe, slanina, ljute kobasice, ostaci pečenja...

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare