To je to što me zanima!

Recept za hit prirodno sredstvo protiv mrlja: 'Ludo je kako radi'

Genijalni DIY trik za čišćenje kruži društvenim mrežama, a korisnici tvrde da može ukloniti čak i najteže mrlje. Zahtijeva samo nekoliko sastojaka, a radi čuda za bijelu odjeću
Vidi originalni članak

Ako se uvijek bojite nositi svoju bijelu robu negdje zbog straha da ćete ju uprljati, to je sada stvar prošlosti. Ne strahujte za bijelu majicu ili hlače jer postoji jednostavan trik za uklanjanje dosadnih mrlja s bijele robe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

TikTok stručnjak za čišćenje @creative_explained čuva vaša leđa, i robu od mrlja od umaka ili vina na bijeloj košulji koju ste obukli za poslovni ručak. Sve što vam treba su četiri kućanske potrepštine kao i voda da napravite smjesu koja će sve riješiti.

Ova magična smjesa za čišćenje zaludila je TikTok, prikupivši više od 34.000 lajkova i što je najbolje, potpuno je prirodna.

ZA ŠTEDLJIVE KUĆANICE Napravite kod kuće jeftina, ali efikasna sredstva za čišćenje i visoki sjaj drvenih podova

Viralni video savjetuje da pomiješate sodu bikarbonu s malo limunovog soka, dodate malo bijelog octa, malo sredstva za pranje posuđa i malo vode. TikToker je pokazao kako utrljava smjesu četkicom za zube, a mrlja polako nestaje.

@creative_explained Vinegar + Lemon + Baking Soda = Magic!! 😲🧼 #lifehack #cleaning #tips #lifestyle #parents #diy #natural #recipe #hacks #tipsandtricks #homemade ♬ original sound - creative explained

Korisnici su u komentarima potvrdili da zaista radi.

- I ja ovo koristim za ribanje mrlja. Ludo - napisao je korisnik, prenosi DailyStar.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare