To je to što me zanima!

Recept dana: Zeleni rezanci sa škampima u mirisnom umaku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kuhar Đuro Rapajić otkrit će vam svoj način za pripremu ovog zdravog, a uvijek ukusnog i jednostavnog jela sa škampima. Za kraj dodaje i žličicu umaka od tartufa
Vidi originalni članak

Zeleni rezanci se najprije skuhaju, a voda u kojoj su se krčkali iskoristit će se kao temeljac za umak od škampi. Detaljnu pripremu i količinu sastojaka pronađite na Kuhari.com, a kuhar Đuro Rapajić uvest će vas detaljno u svoj način pripreme ovog ukusnog i jednostavnog jela.

U suradnji sa siteom Kuhari.com redovito ćemo objavljivati video recepte hrvatskih amaterskih i profesionalnih kuhara. 

U slast!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NinaBonita007 10.11.2011.

    svega i svačega! samo sam čekala da još i pršut negdje uglazbiš :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare