To je to što me zanima!

Recept dana: Puretina pohana sa sjemenkama, uštipci i tartar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uz prutiće od puretine, pržene sa sjemenkama, odlično pristaju uštipci te domaći tartar umak. Kako ih pripremiti saznajte uz upute simpatične kuharice Matee
Vidi originalni članak

Pureći file poha se sa sjemenkama lana, sezama i parmezana, a umjesto puretine može se koristiti i svinjetina ili piletina, savjetuje kuharica Matea Mandir McConnell. Bitno je samo da prutići budu tanki, kako se meso ne bi kuhalo već pržilo. 

Cijeli recept sa sastojcima pronađite na Kuhari.com, a inspiraciju za druge kulinarske uspjehe pronađite u našem specijalu Video recepti. 

U suradnji s kulinarskim portalom Kuhari.com redovito ćemo objavljivati recepte profesionalnih i amaterskih kuhara. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • starlight 04.06.2012.

    ovo drugo su nekakvi zlijevanci, ali jestivi sigurno jesu! uštipci se tvrđe zamijese i to sa germom, jer tijesto se mora dići!

  • PrisojeTG 02.05.2012.

    Puretina mi izgleda dobro...ali ovo nema nikakve veze s uštipcima...to je nešto ajmeee...nisam siguran da je jestivo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare