To je to što me zanima!

Razlozi za uvrstiti peršin u svoju prehranu: Bogat je kalcijem, vitaminima, antioksidansima...

Šalica peršina sadrži otprilike 80 mg vitamina C (poznatog po tome što pomaže u jačanju imuniteta) zajedno s vitaminom A (koji potiče zdrav vid i razvoj) i K (dobar je za izgradnju kostiju i protiv raka)
Vidi originalni članak

Porijeklom iz središnjeg i istočnog Mediterana, peršin je biljka koje ima širom Europe i koristi se kao svježa ili sušena biljka u jelima diljem svijeta. Zelene je boje i poznata je po blago gorkastom okusu koji dobro djeluje u širokom spektru recepata, bilo da je stopljen s drugim sastojcima ili korišten kao ukras posut po vrhu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare