To je to što me zanima!

Rashladite se uz cheesecake s malinama i bijelom čokoladom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na cheesecake stavite smrznute maline jer će ostati u jednom komadu, dok se svježe mogu raspasti prilikom stavljanja drugog sloja kreme, savjetuje kuharica
Vidi originalni članak

Smjesu u kalup utapkajte žlicom jer ćete je lakše i ravnomjernije rasporediti nego s rukama. Smjesa se ne peče, već se samo stavi u hladnjak da se stisne, napomenula je kuharica Pamela Poldrugač. 

Cijeli recept sa sastojcima pronađite na Kuhari.com, a inspiraciju za druge kulinarske uspjehe pronađite u našem specijalu Video recepti

U suradnji s kulinarskim portalom Kuhari.com redovito ćemo objavljivati recepte profesionalnih i amaterskih kuhara. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • develish 29.05.2012.

    koji k***c je ovoj trebi?? ona se našikala s nečim prije snimanja

  • bezinspiracije 28.05.2012.

    Ovo mora da je super fino.

  • avea 28.05.2012.

    mmm, fino!

Komentiraj...
Vidi sve komentare