To je to što me zanima!

Punomasno mlijeko odlično je ako želite piti kremastiju kavu

Svatko ima svoj način pripreme, a baristi savjetuju da, dok radite kavu s mlijekom, mlijeko vrlo polagano ulijevate u kavu jer će se tako ulja u kavi polako integrirati s proteinima u mlijeku
Vidi originalni članak

Kavopije danas dolaze na svoje jer imaju još jedan razlog da popiju svoj omiljeni napitak. Kava je jedan od omiljenih rituala Hrvata, a neki će u aparatu smiksati onu s mlijekom.

DAN ČOKOLADNE TORTE Čokoladnu tortu su ljudi prvi put jeli još u davnom 17. stoljeću

Svatko ima svoj način pripreme, a baristi savjetuju da, dok radite kavu s mlijekom, mlijeko vrlo polagano ulijevate u kavu jer će se tako ulja u kavi polako integrirati s proteinima u mlijeku.

Punomasno mlijeko stvara gušću i kremastiju pjenu koja će se lakše stopiti s espressom. Mlijeko koje se obradi na pari je pjenastije i kremastije, no alternativa može biti i zobeno mlijeko, koje se također dobro pjeni. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare