To je to što me zanima!

Punjeni krastavci kakve niste jeli - sa sirom, pršutom i lukom

Ovo jelo je fantastično za ove vruće ljetne dane kada vam se ne da kuhati i stajati kod toplog štednjaka. Kuhanja nema, već samo nekoliko poteza nožem - i lagano, zdravo jelo je gotovo
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 2 krastavca
  • 100 g svježeg sira
  • 100 g vrhnja
  • nekoliko listića pršuta

JEDNOSTAVNI RECEPT Ukusni i zdravi mediteranski zalogajčići s inćunima i pestom

  • 1/2 glavice luka
  • 1/2 crvene paprike
  • sok pola limuna
  • sol
  • papar

Priprema:

Djelomično ogulite krastavce tako da na njemu ostanu pruge. Odrežite vrhove krastavca i narežite na debele kolutove te ih s jedne strane izdubite žlicom. Umutite sir i vrhnje, dodajte nasjeckani luk, limunov sok, sol i papar te pršut narezan na tanke trake. Dobivenom smjesom napunite krastavce. Ukrasite nasjeckanom paprikom. 

Dobar tek!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare