To je to što me zanima!

Punjena tjestenina i čupavci na sve načine u Skuhatćute

U novom broju najfinijeg magazina donosimo ideje za fine deserte s bananama, slasne recepte za punjenu tjesteninu te ideje za pripremu delicija od čvaraka
Vidi originalni članak

Banana je među pet najčešćih namirnica u kuhinjama diljem svijeta. Zdrava, slatka i kremasta, banana je savršena namirnica za pripremu najfinijih deserata. Isprobajte kremastu tortu, sočni kuglof ili slatko iznenađenje s bananama.

U specijalu vas vodimo na gastroputovanje oko svijeta sa 16 slasnih recepata za punjenu tjesteninu. Naučite pripremati austrijske "torbice" nadjevene mesom, kineske svežnjiće s kupusom ili poljske jastučiće s umakom od vrhnja.

U hladnim zimskim danima najbolje griju topla i hladna pića s dodatkom meda. Osim u čaj med dodajte u vruću čokoladu, punč i koktel ili pripremite aromatični liker.

Vladimir Škrobo Bajo, vlasnik etnorestorana Baranjska kuća, iz sela Karanac otkrio nam je tajnu pripreme vrhunskih domaćih čvaraka te podijelio nekoliko recepata za baranjske delicije. Isprobajte domaću paštetu i pogačice od čvaraka, svinjsku koljenicu s kiselim kupusom ili grah-gulaš, a oni malo hrabriji mogu isprobati i puževe u umaku od kopriva.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • okorijeli 05.12.2014.

    kad je sirotinja jela čvarke bili su bagatela, a sada kad ih jedu gospoda utišli u bescjenje

  • pikzibner 05.12.2014.

    ...u zadnjoj rečenici stoje uljezi koje treba izbaciti...

  • mily 05.12.2014.

    hm hm čvarci:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare