To je to što me zanima!

Proljetni meni: Pripremite fini žuti rižoto s gljivama i rikulom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jelo obavezno poslužite uz parmezan, tako će biti još ukusnije, savjetuje kuharica Nikolina Dianežević koja će vam u video receptu otkriti i druge male tajne
Vidi originalni članak

Rižoto možete napraviti s gljivama po želji, od šampinjona, bukovača do shiitake gljiva, ovisno o tome što najviše volite. Gljive dinstajte dok se ne stvori zlatna korica, svjetuje kuharica Nikolina Dianežević. 

Cijeli recept sa sastojcima pronađite na Kuhari.com, a inspiraciju za druge kulinarske uspjehe pronađite u našem specijalu Video recepti

U suradnji s kulinarskim portalom Kuhari.com redovito ćemo objavljivati recepte profesionalnih i amaterskih kuhara. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Rijecanka_1 25.06.2012.

    Mmmm, odoh u ducan kupiti gljive, i pravim odmah danas :)

  • loly0 06.06.2012.

    ovaj recept je super hvala :)

  • Ovca009 04.06.2012.

    Nikolina dobar ti je rizoto,ali ni kurkuma nije losa

Komentiraj...
Vidi sve komentare