To je to što me zanima!

Prirodni afrodizijak: Parfem s ovim mirisom privlači muškarce

Ovaj ugodan slatki miris itekako dobro djeluje na muškarce, a ujedno pojačava senzualno raspoloženje. Saznajte i kako postići da vam miris na koži traje cijeli dan
Vidi originalni članak

Postoje određeni mirisi koji imaju najveću privlačnost i mogu djelovati kao afrodizijak na muškarce. Naime, vanilija je u cijelom svijetu poznata po dobrome mirisu i po tome što je prirodni afrodizijak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njen ugodan slatki miris itekako dobro djeluje na muškarce, a ujedno pojačava senzualno raspoloženje. Zato, ako želite privući i zavesti muškarca koji vam se sviđa, nabavite parfem s intenzivnom notom vanilije, kojoj neće moći odoljeti.

Kako da parfem duže traje na koži?

- Hidratizirana koža zaista će dugo zadržati miris - kaže slavna vizažistica Rosie Johnston. To je zato što zdrava, hidrirana lipidna barijera nudi prirodnija ulja za koja se miris može prilijepiti, dok će se tekućina jednostavno raspršiti na koži koja je suha i ispucala.

BILA JE OVISNA O SEKSU 'Spavala sam sa 130 muškaraca, a to mi je skoro uništilo život...'

Oni sretnici s hidratiziranom kožom možda neće ni trebati veliku količinu parfema da bi postigli cjelodnevni miris; ne samo da on traje dulje na koži, već i miris postiže mnogo jači učinak. Zapravo, možda je najbolje slijediti popularni trik koji predlaže prskanje parfema odmah nakon tuširanja.

JEDNOSTAVNO JE 5 bolno iskrenih razloga zašto tvoja žena ne inicira intimnosti

Razlog zbog kojeg ovo djeluje, osim vruće pare koja pomaže u širenju mirisa, je taj što je vaša koža prirodno hidratizirana iz vode, što joj pomaže da uhvati miris. Nakon tuširanja, Johnston preporučuje da se osušite tapkanjem, premažete tijelo hidratantnom kremom kako biste 'zarobili' svu tu vodu, a zatim poprskate malo mirisa.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 23.02.2024.

    Ti mirisi koje nanosimo ugodni su nama. Osoba kojoj smo privlačni presudan je naš vlastiti miris.

  • mars7 23.02.2024.

    Onda one mogu zavesti svakoga  s tim parfemom 

  • cobi 23.02.2024.

    Dosadni ste više s tim parfemima.Zaglupljujete jadne žene da više ne znaju što hoće,pustite ih da same odaberu što žele ,a ne da im govorite što je in,a što out!Meni kao muškarcu je neodoljivo kad je žena minimalno i nenametljivo namirisana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare