To je to što me zanima!

Pripremite jaja kao chef: Takva još niste jeli, a vrlo su ukusna

Naučite kako kako marinirati kuhana jaja u azijskom stilu, kako zamrznuti višak jaja, pripremiti ih u tikvi te kako ispeći svojevrsnu šarenu palačinku u kojoj su žumanjak i bjelanjak odvojeni
Vidi originalni članak

Tu je jedan način pripremanja kajgane koji će se posebno svidjeti ljubiteljima ljutih papričica, zatim trik kao zaimačom napraviti košarice od jaja koje se najprije prže u dubokom ulju pa se u njih može dodati neka hrana, ovisno o ukusu.

Otkrivamo i kako napraviti 'paukovu mrežu' od razmućenih jaja koja se servira kao palačinka, a tu je i fantastičan trik kako dobiti meko kuhano jaje na oko - sve što trebate je staviti ga u zaimaču pa uroniti u proključalu vodu.

POGLEDAJTE KAKO TO SVE NAPRAVITI U VIDEU:

Pogledajte i kako napraviti male punjene zamotuljke koji su odlični za serviranje kada vam dođu gosti, a jesti ih možete kineskim štapićima te kako pripremiti poširana kajgana jaja s povrćem.

OSTAT ĆE VAM VIŠE VREMENA Najčešće pogreške kod pranja rublja i trik kako peglati manje

Tu je i trik kako marinirati kuhana jaja u azijskom stilu, kako zamrznuti višak jaja, pripremiti ih u tikvi te kako ispeći svojevrsnu šarenu palačinku u kojoj su žumanjak i bjelanjak odvojeni.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Rafo 19.10.2019.

    Jaja su uvijek dobra na bilo koji način, samo da nisu premekana, tekuća ili čak sirova.

  • ping-pong 19.10.2019.

    Neka pisu sto zele, ali u videu ima u par nacina smjese, a ne cisto jaje. Kosarice recimo, jaja postanu pufasta, a u videu su postala kao da se radi o smjesi za palacinke.

  • MOC JE U ZNANJU 19.10.2019.

    Najbitnije je da su sveža i da ih voliš . :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare