Tu je jedan način pripremanja kajgane koji će se posebno svidjeti ljubiteljima ljutih papričica, zatim trik kao zaimačom napraviti košarice od jaja koje se najprije prže u dubokom ulju pa se u njih može dodati neka hrana, ovisno o ukusu.
Otkrivamo i kako napraviti 'paukovu mrežu' od razmućenih jaja koja se servira kao palačinka, a tu je i fantastičan trik kako dobiti meko kuhano jaje na oko - sve što trebate je staviti ga u zaimaču pa uroniti u proključalu vodu.
POGLEDAJTE KAKO TO SVE NAPRAVITI U VIDEU:
Pogledajte i kako napraviti male punjene zamotuljke koji su odlični za serviranje kada vam dođu gosti, a jesti ih možete kineskim štapićima te kako pripremiti poširana kajgana jaja s povrćem.
Tu je i trik kako marinirati kuhana jaja u azijskom stilu, kako zamrznuti višak jaja, pripremiti ih u tikvi te kako ispeći svojevrsnu šarenu palačinku u kojoj su žumanjak i bjelanjak odvojeni.
POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: