To je to što me zanima!

Princeza se našla usred afere jer je u noćne sate zvala ljubavnika

'Kraljevna Diana, supruga britanskog prijestolonasljednika Charlesa Windsora, u središtu je policijske istrage o tajanstvenim telefonskim nazivanjima bogatog stručnjaka za islamsku umjetnost Olivera Hoarea'
Vidi originalni članak

Diana - telefonski manijak?!, naslov je članka u Večernjem listu 22. kolovoza 1994. godine, a riječ je o skandalu povezanom s princezom od Walesa. "Kraljevna Diana, supruga britanskog prijestolonasljednika Charlesa Windsora, u središtu je policijske istrage o tajanstvenim telefonskim nazivanjima bogatog stručnjaka za islamsku umjetnost Olivera Hoarea", piše u članku. Naime, Oliver je dobivao pozive noću, a s druge strane čuo bi se muk. Mislio je da ga zovu terorističke organizacije pa je sve prijavio policiji, koja je postavila detektore poziva.

Iznenadio se kad je ispalo da pozivi dolaze iz Kensingtonske palače. Povukao je prijavu rekavši kako će to osobno riješiti s princezom. Bogataš i princeza bili su ljubavnici. Jednom prilikom Diana je u intervjuu priznala da je znala zvati Olivera, ponekad i više puta na dan.

Iz muzeja ukrali 'Krik'

Jedna od najpoznatijih slika na svijetu "Krik", slavnog norveškog ekspresionističkog slikara Edvarda Muncha, postala je meta dvojice naoružanih lopova 22. kolovoza 2004. godine. Posjetitelji su promatrali kako maskirani dvojac oružjem prisiljava djelatnicu muzeja da sa zida skine slike "Krik" i "Bogorodicu". S ukradenim slikama ispred muzeja čekao ih je auto. Policiji je trebalo oko dvije godine da pronađu i vrate slike.

Patentirao tekući sapun

Dana 22. kolovoza 1865. godine William Sheppard iz New Yorka dobio je patent za tekući sapun. 

Više vremeplova pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare