To je to što me zanima!

Prekrasan i romantičan dom blogerice Lede: Sve smo muž i ja radili, ne slušajte puno okolinu

Dom blogerice i influencerice Lede Bosnić iz Varaždina ispunjen je čarobnim detaljima i pastelnim bojama, a pomno je osmišljen svaki detalj kako bi postigli željeni ugođaj
Vidi originalni članak

Ona je poznata na Instagramu kao Ledaboss, a na njezinim fotografijama možemo vidjeti očaravajuće fotke njezinog doma i sfinks mačke Emily. S renovacijom doma Leda i njezin suprug započeli su prije dvije godine, a većinu toga su sami osmislili. Ona kaže kako bez njega ne bi ništa uspjela, a ideje za uređenje je tražila posvuda, najviše na Pinterestu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • nap 08.04.2021.

    Ne volim kuce gdje nema prostora

  • nnjmkd 08.04.2021.

    Napravit ću suštu suprotnost od ovoga. Unijet ću kamere u svoju seljačku kuću i snimati (bez lica) svakodnevna događanja kod sebe doma. Nit je kuća fenci (jel se to tako kaže), a bogme mi ni ukućani nisu bolji (otac psihički bolestan 83 godine, muž prebolio moždani, ima PTSP). Pu mi je kufer ovih plastičnjaka.

  • KusNjega 07.04.2021.

    Svatko radi kako mu se sviđa. Mene osobno najviše iritiraju natpisi, Home, Soup, Water, Eat......na svakom predmetu nešto piše, kao upute za korištenje,to ja ne bih uradio niti osobama sa posebnim potrebama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare