To je to što me zanima!

'Praznim muške bankovne račune kao zanimanje i svi to vole, a ne traže ništa zauzvrat'

'Kraljica' Alexis ušla u svijet financijske dominacije, gdje su njene mušterije kao njezini robovi, mole ju da troši njihov novac samo zato što je privlačna
Vidi originalni članak

Samoproklamirana Kraljica Alexis je financijska domina čiji stil života financiraju muškarci koji je mole da koriste njihov novac. Alexis ističe da su joj muškarci dobrovoljno slali novac kako bi mogla priuštiti Mercedes-Benz, luksuzne torbe, skupe cipele i raskošne odmore.

- Zaslužujem to! Ja sam lijepa i inteligentna žena. Marilyn Monroe je jednom rekla: 'Zar ne znaš da je muškarac bogat kao što je djevojka lijepa?' - Youtuberka je odgovorila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alexis objašnjava kako je ušla u svijet financijske dominacije, gdje su njeni podložni partneri poznati kao "pay pigs" ili "robovi". Kaže da je sve počelo prodajom slika svojih stopala. 

- Jednog dana sam naišla na YouTube video u kojem djevojka priča o prodaji slika stopala online, i to je bio prekretnica za mene. Tog dana sam prodala slike svojih stopala i zaradila nešto novca. S vremenom su neki muškarci dolazili samo po sadržaj vezan uz stopala, ali neki su htjeli da ih online dominiram, pa sam to isprobala - ispričala je.

- Raditi dominacijske sesije putem chata postalo je jedno od mojih omiljenih stvari. Došlo je prirodno. Jednog dana me dečko kontaktirao i pitao može li mi poslati novac - prenosi Express.

NJEŽNA I OKRUTNA Domina otkrila detalje iz svoje tamnice: 'Muškarci uđu i sve me slušaju. Ovo me najviše traže...'

- Pitala sam ga što želi za to, a on je rekao ništa… Bila sam stvarno iznenađena. Samo je htio moje podatke za uplatu i to je bilo to - kaže Alexis. Iako je isprva bila oprezna i pomislila da bi to mogla biti prevara, podijelila je svoje bankovne podatke i promatrala kako novac počinje pristizati. U razdoblju od sedam tjedana, Alexis tvrdi da na njezin račun uplatio 15.000 funti.

POSLOVNI LJUDI Tko su svjetski superbogataši?

Iako financijska dominacija ne mora uključivati seksualnu intimnost, ponekad se dogodi da se muškarac želi osjećati poniženo, pa Alexis može primati neobične zahtjeve.

A post shared by Queen Alexis The Baddest (@queenalexis_thebaddest)

Do sada, Kraljica Alexis na YouTubeu ima više od 38.000 pretplatnika otkako je započela u prosincu 2021., što zasigurno doprinosi njenoj financijskoj situaciji.

ŠTO IH PRIVLAČI? Ispitali su 1000 muškaraca i otkrili što ih odbija na spoju - izgled uopće nije presudan

Kao što je navodno rekla njezina majka: "Bolje je plakati u Mercedesu nego na biciklu." Slično kao balkanska verzija: plakati u Jugu ili Porscheu?

Idi na 24sata

Komentari 31

  • doctor antun 19.10.2024.

    Vladimire Vladimiroviču.... a što čekaš????????

  • ludi marko 19.10.2024.

    kam ovaj svijet ide

  • cisab 19.10.2024.

    Jako koristan i edukativan clanak moze mladima puno pomoci, narocito onima koji su pomislili uhvatit se ozbiljnog posla. Da im to nikad ne padne na pamet

Komentiraj...
Vidi sve komentare