To je to što me zanima!

Pravi materijal i kroj daju liniju, a skrivaju kilograme

Idealne traperice trebaju sadržavati 98 posto pamuka i 2 posto elastina, no potrebne su još neke sitnice kako bi one savršeno istakle tijelo
Vidi originalni članak

U ženskoj garderobi može se pronaći u prosjeku sedam pari traperica, pokazuje američka studija agencije za istraživanje tržišta tekstila. No većina će reći kako su im samo jedne “pun pogodak” jer u njima uvijek izgledaju savršeno. Osim što se mogu kombinirati na gotovo sve, djevojka u trapericama može izgledati seksi, elegantno, sportski, otkačeno... Idealne traperice lako prikrivaju “nedostatke” figure, a ističu atribute, produljuju noge, sužavaju bokove, guzu čine savršenom...  Prave šopingholičarke također dobro znaju da bi idealni traper trebao sadržavati oko 98 posto pamuka i 2 posto elastina. Ovakav sastav pokazat će se odličnim jer će traperice biti rastezljive točno koliko treba te će bolje prianjati uz tijelo. Želite li da traper pranjem ne izgubi boju, dobro ga je okrenuti na drugu stranu i prati u što hladnijoj vodi.

Tamne traperice 'tope’ kilograme
Guzu će vizualno smanjiti traperice nižeg struka i s manjim džepovima. No i s modelima niskog struka treba biti oprezan jer bi  trbuh mogao “ispasti” ako ste punašniji. Uvijek je dobro izabrati krojeve tamnijih boja jer oni “tope” kilograme.

Visokim ženama odgovara ravni kroj
Visoke djevojke najbolje će izgledati u trapericama koje imaju ravan kroj i čiji donji stražnji rub nogavica pada u visini peta. Trebale bi izbjegavati “trapezice” jer će u njima izgledati “nespretno”.

Ravne nogavice i džepovi za 'dečke’
Žene dječačke građe trebale bi izabrati traperice ravnih nogavica s džepovima na guzi, a svakako izbjegavati vrećasti kroj. Dobra su kombinacija i traper-kombinezoni s džepovima sa strane koji će istaknuti obline.

Kapri vizualno skraćuje figuru
Niže žene trebale bi nositi traperice s ravnim nogavicama i kombinirati ih s visokim potpeticama. Duljina traperica treba prekrivati većinu potpetice. Izbjegavajte kapri hlače jer one vizualno skraćuju figuru.

Traper visokog struka za mršave
Mršavice bi trebale izbjegavati traperice širokih nogavica, a savršeno će im odgovarati izblijedjeli jeans visokog struka s mnogo našitih džepova. Uske nogavice i veliki džepovi istaknut će stražnjicu.

Blagi trapez za šire bokove

Za djevojke širih bokova idealni su krojevi tamnih boja
koji se prema dolje šire u lagani trapez. Punije djevojke bi svakako trebale izbjegavati kapri i vrećaste krojeve jer oni ističu bokove i guzu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare