To je to što me zanima!

Posljednji baranjski gajdaš: Moj paprikaš i glazbu vole baš svi

Filip Golubov Car (25) polaznicima je otkrio kako pripremiti baranjsko tradicionalno jušno jelo od pijetla. Kaže da se u djetinjstvu majci i baki petljao u kuhanje koje ga je jako zanimalo
Vidi originalni članak

Na prvom tečaju tijekom Mjeseca baranjske kuhinje na otvorenom sudjelovalo je 25 polaznika koji su učili kako skuhati pijetla i napraviti domaću tjesteninu. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • saruman 1 13.04.2021.

    To mi u Slavoniji i Baranji zovemo Iš - fiš .

  • 13.04.2021.

    Tradicija je to što nas čuva od zaborava. Bravo dečko👍🏻

  • 13.04.2021.

    Aj neki normalni članak,sam nek malo dečko pripazi na zdravlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare