To je to što me zanima!

Pohani kiseli krastavci sa skrivenim iznenađenjem - ovo bi čak moglo biti vrlo ukusno

Ovi ražnjiĆi mogu biti zgodna zabava za klince na tulumu, ali i zgodna grickalica za društvo koje se okupilo radi gledanja filmova. Pripazite samo da ih dobro ocijedite od ulja
Vidi originalni članak

Jeste li probali pohane kisele krastavce? Pronašli smo jednostavan recept sa zgodnom idejom, pa vrijedi isprobati. 

Recept:

Pomiješajte po pola šalice kukuruznog i višenamjenskog pšeničnog brašna. Dodajte 2 žličice praška za pecivo, jednu čajnu žličicu šećera i jedno jaje. Umiješajte pola šalice svijetlog piva i žličicu viskija, pa sve dobro izmiješajte pjenjačom. 

Pogledajte u videu kako ga napraviti:

Nožem za dubljenje povrća izdubite nekoliko srednje velikih krastavaca. Na štapić za ražnjiće nataknite pola hrenovke, pa na nju navucite izdubljeni krastavac. Namočite u smjesu brašna, piva i viskija, pa žličicom dobro prelijte tijestom. Potom ražnjić umočite u vruće ulje i ostavite da se isprži. 

Ocijedite ulje na kuhinjskom papirnatom ubrusu i poslužite uz kečap ili neki sličan preljev.    

POGLEDAJTE I 'DOM IZ BAJKE' OBITELJI KRETZ:

LJETNI OBROK Umak od krastavaca i maslaca - savršeno paše uz tjesteninu

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Karmelićanka 20.04.2022.

    Mislim da mi to ne bi valjalo.

  • Zlatna Vuga 18.04.2022.

    Glupost nad glupostima. Glupe su i pohane palačinke, a kamoli krastavci. Općenito pohano je nezdravo iako koji puta se možemo počastiti pohanim finim šniclom

  • Nap* 18.04.2022.

    Pohani nema sanse

Komentiraj...
Vidi sve komentare