To je to što me zanima!

Počela je vladavina Lava: Sve je usmjereno na ljubav, u ljudima se rasplamsava srčana energija

Ovo je mjesec u kojem se više bavimo kvalitetom privatnog života, ljubavnim potrebama, roditeljskom ulogom, prijateljima i društvenim životom, pa će te teme u narednim tjednima obilovati novim iskustvima
Vidi originalni članak

Ubrzo nakon početka vladavine Lava, koja započinje 22. srpnja, a traje do 23. kolovoza, očekuje nas mladi Mjesec u tom znaku koji nas 28. srpnja poziva da se opustimo, zabavimo, više uživamo u slobodnom vremenu i radimo ono što volimo. Vladavina Lava uvijek nas usmjerava na ljubav, budi srčanu energiju, kao da nas pita – što voliš? Što radiš i biraš iz ljubavi?

POGLEDAJTE VIDEO: Astro bebe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo je mjesec u godini u kojem se više bavimo kvalitetom privatnog života, ljubavnim potrebama, roditeljskom ulogom, prijateljima i društvenim životom, pa će te teme u narednim tjednima obilovati novim iskustvima.

Kretanje Venere znakom Raka između 18.7. i 19.8. doprinijet će romantici i senzualnosti na polju ljubavi. Trebamo i tražimo nekog svog, a u odnosima je poželjno razvijati bliskost koji će osnažiti osjećaj pripadnosti. U protivnom, dolazi do povlačenja iz straha od povrede i razočaranja. Riječ je o osjetljivoj Veneri, pa ćemo na najmanji znak sumnje ili  zbog straha reagirati na nerazuman način.

MILIJARDERI ZODIJAKA Najbogatiji ljudi na svijetu - evo kojeg su horoskopskog znaka

U odnosima je dobro pripaziti na komunikaciju, osobito oko 25. i 26.7., te oko 31.7., kada može doći do svađa i nesporazuma, a pitanja koja mogu biti sporna su novac, odgoj djece, način na koji provodimo slobodno vrijeme.

Mars u Biku jačat će hedonizam i senzualnost, potrebu za dodirima i maženjem, no isto tako može dovesti i do zahlađenja u odnosima zbog tvrdoglavosti, inata i nespremnosti na kompromis.

U narednih mjesec dana bitno je i pripaziti na novac. Poželjno je izbjegavati rizična financijska ulaganja i nerazumne troškove. Poslovna i financijska kretanja bit će povoljnija nakon punog Mjeseca u znaku Vodenjaka, dakle od 12. kolovoza. Merkur će tada boraviti u Djevici i sve nas više usmjeravati na posao i izvršenje radnih zadataka.

Zdravlje: srce, tlak, kralješnica, arterije

Boja: žuta, zlatna

Dragi kamen: oniks

(međ) Pun Mjesec mijenja nam planove

Pozitivan kontakt Merkura i Jupitera, oko 23.7. donosi pozitivne vijesti, užitke koji dolaze kroz putovanja, druženje i noćne provode.

Mars i Uran u Biku od 31.7. do 3.8. mogu donijeti neočekivane promjene i poremećaje koji će biti izvan kontrole. Riječ je o silovitoj energiji, pa je dobro u tim danima biti strpljiv, smiren i ne donositi nagle odluke.

SVAKI ZNAK IMA SVOJ PAR Savršeni parovi Zodijaka: Bik je senzualan, Škorpion strastven - njihov seks je kao eksplozija

Mars u izazovnom aspektu sa Saturnom oko 8. kolovoza jača strahove i donosi blokade na polju novca, zdravlja i odnosa s prijateljima. Pojavljuje se jedan problem iz prošlosti koji trebamo riješiti.

Pun Mjesec u Vodenjaku 12. kolovoza mnogima bi mogao promijeniti planove vezane uz ljubav i privatni život. Pojavljuju se okolnosti na koje nismo računali, a isto tako nismo spremni poštivati neka pravila i ograničenja koja nam dolaze od drugih.

I na kraju, vladavina Lava završava ulaskom Marsa u znak Blizanaca koji će u tom znaku ostati sve do potkraj ožujka iduće godine, a mogao bi prilično utjecati na neke sfere našeg života kao što su promet, kretanje, komunikacija, učenje, odnos s bliskim rođacima.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • 22.07.2022.

    Zna se tko je kralj 😁

  • 22.07.2022.

    Chuck Norris ima najaci znak u horoskopu i samo ga on ima😗

  • tiha xena 22.07.2022.

    koliko znam, vladavina lava je od 23.07. a ne od 22.07.

Komentiraj...
Vidi sve komentare