To je to što me zanima!

Počastite se kobasicom kakvu niste kušali i otkrijte novi okus

Kobasice se rade od mljevenog mesa, koje se miješa sa začinima te se puni u tanko prirodno (životinjsko) ili umjetno crijevo. Najčešće se rade od svinjskog mesa i dodaju se sol, papar, češnjak i paprika
Vidi originalni članak

Ukusna i puna okusa, kobasica je tradicionalni proizvod poznat diljem svijeta. Vrlo je praktična jer ima dugi rok trajanja, a kod nas su Slavonci i Baranjci poznati kao veliki poznavatelji proizvodnje i kvalitete kobasica.

Kobasice se rade od mljevenog mesa, koje se miješa sa začinima te se puni u tanko prirodno (životinjsko) ili umjetno crijevo.

DAN ODGOVORNOSTI Ne odgađajte obaveze nego se pokrenite obavite što ste htjeli

Najčešće se rade od svinjskog mesa i dodaju se sol, papar, češnjak i paprika. Danas se počastite vrstom kobasice koju još niste kušali.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare