To je to što me zanima!

Počastite se finom kobasicom, ali ne pretjerujte s količinom

Kobasice se rade od mljevenog mesa, koje se miješa sa začinima te se puni u tanko prirodno (životinjsko) ili umjetno crijevo. Najčešće se rade od svinjskog mesa
Vidi originalni članak

Suhomesnati proizvod koji je tradicionalan u mnogim dijelovima svijeta je kobasica. U Hrvatskoj su Slavonci i Baranjci poznati kao veliki poznavatelji proizvodnje i kvalitete kobasica.

Kobasice se rade od mljevenog mesa, koje se miješa sa začinima te se puni u tanko prirodno (životinjsko) ili umjetno crijevo. Najčešće se rade od svinjskog mesa i dodaju se sol, papar, češnjak i paprika. Slatka ili ljuta paprika dodaju se po ukusu proizvođača.

'DIMI SE HLADNIM DIMOM' Otkrivamo kako nastaje prava Slavonska kobasica: 'Dodaje se slanina i dimi do 14 dana'

Danas proslavite kobasicu i počastite se omiljenim narescima, no s količinom nemojte pretjerati jer može štetiti organizmu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare