To je to što me zanima!

Pjevanje pod tušem podiže naše raspoloženje i smanjuje nervozu

Michael Padraig Acton, konzultant i psihološki terapeut, kaže da pjevanje ima moć potaknuti naše raspoloženje, dok različite temperature vode mogu utjecati na to koliko se opušteno ili budno osjećamo
Vidi originalni članak

Uživate li pjevati pod tušem? Ta aktivnost mogla bi samo povećati vaše opće blagostanje. Pjevanje pod tušem može vas učiniti sretnijima, budnijima i energičnijima, pokazalo je istraživanje 'Harvey Water Softeners'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oni koji su sudjelovali u istraživanju rekli su da su bili sretniji kada su tjedan dana pjevali pod tušem nego onda kada nisu. To je imalo utjecaj i na njihov opći pogled na svijet, jer su smatrali da je život korisniji i bili su osjećajniji prema onome što se oko njih događa.

ČISTOĆA JE POLA ZDRAVLJA Evo što će se dogoditi s tijelom ako se ne tuširate baš svaki dan

Michael Padraig Acton, konzultant i psihološki terapeut, rekao je da rezultati studije imaju smisla, jer pjevanje ima moć potaknuti naše raspoloženje, dok različite temperature vode mogu utjecati na to koliko se opušteno ili budno osjećamo.

- S psihološke i znanstvene perspektive, pjevanje poboljšava naše raspoloženje jer nas zaista tjera da budemo svjesni disanja. Kad pjevamo, jednostavno moramo disati dublje. Time se povećava razina kisika i šalje se poruka mozgu da smo spremni smiriti se. Otkucaji srca nam se usporavaju, krvni tlak se smanjuje jer se krvne žile opuštaju i jednostavno se osjećamo mirnije - objasnio je Acton.

ISKUŠANE METODE 4 odlična savjeta za sretan brak

Pjevanje također ima moć da nas što više prizemlji u sadašnjem trenutku, zbog potrebnog fokusa, piše Metro.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 08.08.2021.

    Obožavam pjevati ujutro posle keksa dok se tuširam s lijepom ženom .

  • nap 06.08.2021.

    Ne da mi se pjevat ujutro

Komentiraj...
Vidi sve komentare