To je to što me zanima!

Pileći zabaci u umaku od limuna

Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Začinite piletinu paprom i soli te pecite na papiru za pečenje pola sata. Posljednjih pet minuta pojačajte temperaturu na 200 stupnjeva kako bi korica postala hrskava
Vidi originalni članak

Priprema ovog jela će trajati 20 minuta, a količina je idealna za pet osoba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

pet pilećih zabataka, pola žličice papra, 50 g maslaca, 100 ml pilećeg temeljca, dva češnja češnjaka, sok jednog limuna i sol

RECEPT DANA Kolač sa sokom od naranče

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Začinite piletinu paprom i soli te pecite na papiru za pečenje pola sata. Posljednjih pet minuta pojačajte temperaturu na 200 stupnjeva kako bi korica postala hrskava.

U tavici rastopite maslac i nekoliko minuta miješajte, sve dok ne poprimi smećkastu boju. Ulijte temeljac, dodajte nasjeckani češnjak i sok jednog limuna. Po želji ubacite i nekoliko kriški limuna. Ubacite piletinu i pustite da krčka nekoliko minuta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare