To je to što me zanima!

Penny iz serije 'Teorija velikog praska' izgleda bolje no ikad

Kaley Cuoco Sweeting u posljednje je vrijeme u izvrsnoj formi, ali bilo je i faza kada je imala problema s težinom. Kako bi bila vitka pazi što jede i svakodnevno vježba
Vidi originalni članak

U četvrtoj sezoni serije Kaley je bila krupnija nego danas, što je pripisala isključivo svojoj lijenosti. Pomogle su joj, kaže, konzultacije s osobnom nutricionisticom i bilježenje svega što jede. "To je moja svakodnevna borba, trebaju mi smjernice", rekla je za magazin Parade. Kako se 28-godišnja Kaley, rođena 1985. u znaku Strijelca, hrani otkriva nam portal zdravakrava.hr.

Sendvič od 260 kalorija za ručak

"Počinjem dan sa zobenom kašom i bademovim mlijekom s vanilijom. Ako to propustim, onda sam do podneva na izdisaju i jedem sve što mi dolazi pod ruku. Na snimanju, izbjegavam brzu i masnu hranu i jedem juhu i salatu. Za večeru si pripremim tacose od puretine", kaže Kaley, čije talijansko prezime Cuoco slučajno znači – kuhar.

Omiljeno jelo koje kupuje u restoranima brze prehrane je 15-centimetarski vegetarijanski sendvič od integralne pšenice iz Subwaya. "Svakodnevno kupim jedan nakon vožnje bicikla i napunim ga jalapeno umakom i lukom da ga začinim. To je moje glavno jelo. Znam točno da u njemu ima 260 kalorija tako da ne moram misliti o tome što da naručim. Time je moj ručak riješen."

Cjelodnevnim grickanjem protiv gladi

Budući da su joj glavni obroci mali, da bi izbjegla osjećaj gladi, gricka pomalo tijekom cijelog dana i tvrdi da joj grickanje pomaže održati zdravu težinu. Svatko ponekad zaslužuje poslastice. Za Kaley, to su pizza sa salamom i dijetna Cola.
"Ulažem velike napore da izgledam ovako, ali još mislim da bih mogla imati dva i pol kilograma manje. Jednog se jutra probudiš i osjećaš se ružno. Kad mi se to dogodi, prihvaćam da nisam savršena i nastavljam dalje sa životom.", kaže Kaley.

Koju tjelesnu aktivnost najviše radi i kako održava liniju pročitaj na zdravakrava.hr!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare