Ako vam se neda stalno jesti krumipir ili riža uz meso, pripremite ovaj malo drugačiji prilog s rotkvicama koji će obroku dati potpuno novu dimenziju. Priprema će trajati samo 30 minuta
Vidi originalni članak
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva s limom za pečenje. Pomiješajte rastopljeno ulje/maslac, med i ocat. Rotkvice operite, odrežite im vrh te ih zatim prepolovite Stavite rotkvice u zdjelu i prelijte ih smjesom ulja, meda i octa. Lim za pečenje izvadite iz pećnice, obložite ga masnim papirom i zatim istresite rotkvice i vratite lim pećnicu na 20 minuta. Prilikom pečenja povremeno promiješajte. Pečene rotkvice poslužite tople.
Sastojci:
12 kom. rotkvica, 2 žlice meda, 2 žlice maslaca, pola žlice aceta balsamica
broj osoba: 2
priprema: 30 minuta