To je to što me zanima!

Pečene rolice od šunke sa sirom, piletinom, račicom i maslinama

Ostane li vam kuhane ili pečene piletine od ručka, za večeru možete pripremiti vrlo ukusne rolice od šunke, za što će vam trebati najviše pola sata vremena, a okusom će oduševiti ukućane
Vidi originalni članak

Često nemamo ideja za brzi u finu večeru, ponekad čak i ako imamo ostatke od ručka koji se mogu iskoristiti. Većina ukućana najradije ne bi jela isto što su već ručali, pa svaki recept koji govori o tome kako iskoristiti ostatke dobro dođe. Ovog puta su to ostaci kuhane ili pečene piletine, bijelog mesa bez kosti, koje začas možete smotati u rolice od šunke. Poslužene sa salatom bit će odličan obrok za završetak dana.    

POGLEDAJTE VIDEO o zdravoj hrani:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci (za 4 osobe):  

10 kriški dimljene i kuhane šunke, 250 g crvene rajčice, 2 šalice piletine (bijelo meso bez kosti), 200 g crnih maslina, 10 kriški punomasne goude, sol, svježe mljeveni papar, list bosiljka, kapari, 2 žlice maslinova ulja. 

LAKI RECEPT Torta od krumpira: Brza večera koja će oduševiti sve ukućane

Priprema:

Narežite rajčice na komadiće. U zdjeli pomiješajte komade piletine, rajčice, masline, sve začinite i dobro promiješajte.

Na svaku krišku šunke stavite komad sira, a u sredinu nadjev prema želji. Lagano savijte šunku u rolu. Pospite rolice kaparima i stavite ih peći 15-20 min na 175°C u nauljenu posudu. Prije posluživanja ukrasite bosiljkom.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare