To je to što me zanima!

Ovih 7 znakova pokazuju da vas partner nikad neće prevariti

Riječi intimnost i seks nerijetko se koriste kao sinonimi. I dok seks može biti jedna vrsta intimnosti, postoje mnogi neseksualni činovi koji također mogu biti prilično intimni
Vidi originalni članak

Neki rituali i zajedničke stvari kojima se par bavi mogu produbiti intimnost, no niti jedna nije komplicirana ili pretjerana. Radi se o svakodnevnim sitnicama koje će pojačati bliskost u vezi te time osigurati da partner ne traži intimnost kod nekog drugog.

1. Radi nešto što ćete cijeniti, bez ikakvog poticaja

- I bez pokušaja da se 'dobije bodove'. Na primjer, očisti hladnjak i onda ništa ne kaže. Također stavi vašu pjesmu, donese vam šalicu kave ujutro, baš kakvu volite. To govori o tome koliko vas dobro poznaje, to su djela koja govore više od riječi - navodi američka stručnjakinja za veze Adrienne Hedger.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

2. Pazi na vaše potrebe, daje vam pažnju

- U svijetu punom ometanja, davanje pune pažnje partneru dubok je čin intimnosti. Bilo da vodite duboki razgovor ili jednostavno slušate o njihovom danu, ovaj čin pokazuje da vas cijeni. To stvara prostor u kojem se partner osjeća saslušanim i shvaćenim, što jača emocionalnu povezanost i povjerenje - ističe Brianne Billups Hughes, bračna i obiteljska terapeutkinja.

3. Dodir ruku

Primanje za lakat, ruku ili dlan govori o sklonosti dodiru, to je nešto što osobi daje sigurnost, povjerenje. To je duboko intiman čin, kao da vam poručuje da će uvijek biti uz vas, tumači klinički seksolog i edukator seksualnosti Lawrence Siegel za HuffPost.

PAKLENI PLAN 'Muž me vara s udanom ženom - njezin partner i ja planiramo ludu osvetu, oni ništa ne slute'

4. Uspostavljanje dugotrajnog kontakta očima

Kada se dvoje ljudi duboko gledaju u oči bez razgovora dulje vrijeme, mogu produbiti povjerenje i intimnost. Jedna je studija pokazala da kada su ispitanici gledali jedno drugome u oči dvije minute, njihova se razina privlačnosti i strasti povećala.

5. 'Čitanje' misli

To je moment u kojemu par razmišlja na sličan način, pa se u slučajnom razgovoru nadopunjuju ili kao da znaju što drugi misli. Znak je to intime i slušanja partnera kad on nešto priča.

S NJIM IMA TROJE DJECE 'Moj bivši muž je u vezi s mojom maćehom. Tetovažu s mojim imenom je prekrio njenim'

6. Javljanje kroz dan

Održavanje intimnosti znači i svakodnevno javljanje porukama te međusobna podrška, slanje poruka ljubavi i povezanosti. Ovo je također jedan od načina kako se približiti u vezi, iako niste stalno skupa.

7. Imate zajednički 'jezik'

Intimnost znači i kad par, za vrijeme nekog druženja, ima neke zajedničke komentare, ideje, koje komuniciraju samo pogledom, nije nužno ni da se razgovaraju. To je moment kad imate s tom osobom nešto za komentirati, pa se samo pogledate i znate o čemu se radi - kao da si 'čitate misli', piše Huff Post.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • A Y E 02.08.2024.

    Pa ako smo proizvod svojih emocija i raspoloženja, moglo bi se opravdano reći da je to samo privremena reklama za podizanje klonula morala, no to ne uklanja uzrok ili razlog da vas partner neće preveslati dok se vi slijepo držite ovih 7 rituala.

  • EmilCandor 02.08.2024.

    Br. 8 - ne diže mu se! 🤣😂🤣😂

  • Tona Kolar 01.08.2024.

    Sve lažni znakovi. Nekad ne treba niti jedan znak da te netko mulja

Komentiraj...
Vidi sve komentare