To je to što me zanima!

Ovih 10 zvijezda izgledaju puno mlađe od svojih pravih godina

Neke holivudske zvijezde viđamo svaki dan po internetu, ali znate li koliko neki od njih zapravo imaju godina? Donosimo vam 10 celebrityja za koje su godine, zaista, samo broj
Vidi originalni članak

Neke poznate osobe prkose vremenu i izgledaju znatno mlađe od svojih stvarnih godina. U nastavku otkrijte znate li koliko neki od vaših najdražih glumaca ili pjevača zaista imaju godina, mogli biste se šokirati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

1. Andrew Garfield (40)

Ovaj glumac, kojeg svi pamtimo po ulozi Spidermana uz glumicu Emmu Stone, izgleda barem deset godina mlađe. Korisnici na internetu često se dive njegovom naizgled bezvremenom izgledu. Kaže da sve duguje svojoj majci koja je uvijek izgledala mlađe. Genetika čini čuda.

2. Pharell Williams (51)

Svi znamo za Pharella prvenstveno kao glazbenika, a sad i kao kreativnog direktora Louis Vuittona, ali znate li koliko ima godina? Mnogi se šokiraju kad saznaju da je autor pjesme "Happy" (koja je izašla prije 10 godina!) prešao pedesetu.

 

3. Jim Parsons (50)

Pamtimo ga kao svima omiljenog znanstvenika iz sitcoma "Teorija velikog praska", ali Sheldon Cooper je već itekako odrastao. Naime, finalu serije o mladom Sheldonu koja je spinoff originalne serije vidimo da on već ima odraslu djecu, a ista je situacija i u pravom životu, iako Parsons izgleda definitivno mlađe.

4. Michelle Pfeiffer (66)

Tko bi pomislio da Michelle Pfeiffer ima preko 60 godina, a kamoli da se bliži 70-oj? Michelle često objavljuje na svom Instagram profilu i mnogi ju nazivaju upravo "bezvremenskom ljepoticom".

5. Anne Hathaway (41)

Ova glumica slovi kao za ženu koja "ne stari" i mnogi obožavatelji kažu da glumica i dalje izgleda kao djevojka te da nije ostarjela ni dana od filma "Vrag nosi Pradu". Gledatelji posljednjeg filma Anne Hathaway i Nicholasa Galitzinea, nisu mogli ne primijetiti da Anne pored 20 godina mlađeg kolege izgleda fantastično. 

 

Hathaway prkosi stereotipima svojim izgledom i često potiče rasprave o tome da bi žene u četrdesetima trebale izgledati na određeni način. Postavlja se pitanje o tome kada se komplimenti mijenjaju s "izgledaš sjajno" na "izgledaš dobro za svoje godine".

6. Lucy Liu (55)

Glumica održava svoj dobar izgled zdravim načinom života. Njezin režim uključuje hranjivu prehranu, rigorozne jutarnje vježbe i preferira udobnu obuću. Koristi kokosovo ulje za njegu kože.

7. Sandra Bullock (59)

Sandra Bullock, "America's Sweetheart", osvaja obožavatelje svojom živahnom osobnošću i zadivljujućim izgledom. Ona posvećuje puno vremena i truda održavanju svoje tjelesne građe, vježba šest puta tjedno, često uključuje ples kao oslobađanje od stresa. Usredotočuje se na kontrolu porcija i svježu prehranu.

 

8. Keanu Reeves (59)

Iznimka ove liste je Keanu Reeves za kojeg je već poznato da izgleda mlađe.  Neki su ga čak prozvali besmrtnim. Glumac izgleda sve bolje kako stari. Osim toga, njegova duhovitost i šarm samo doprinose izgledu. 

9. Halle Berry (57)

Ljepota dolazi iznutra. Halle Berry zalaže se za holistički pristup fitnessu koji nadilazi tipične aktivnosti poput trčanja i dizanja utega, ističući važnost mirovanja, istezanja i kontroliranog disanja. Berry je nedavno podijelila fotografiju na kojoj demonstrira joga pozu, stoj na ramenima, koji cilja na donji dio kralježnice i noge. Osim toga, ona daje prioritet dnevnoj meditaciji za opuštanje i mentalnu jasnoću, a sve to doprinosi njenom izgledu.

10. Troian Bellisario (37)

Glumica je s lakoćom glumila likove mlađe od svojih godina, glumila je Spencer Hastings u seriji "Slatke male lažljivice" kad je imala 24 godine, a njezin lik je imao 16. Bellisario je otvoreno govorila o svojim borbama s poremećajem prehrane i osvješćuje o tom ozbiljnom problemu, piše MSN

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Springflowers 23.06.2024.

    Jim Parsons, "Sheldon" sad bolje izgleda...🙂 Još se emitira ta serija...smiješni su bili svi likovi

  • mars7 22.06.2024.

    Ma ne mozes bit vjecno mlad Ali neki dobro izgledaju za svoje godine

  • sky linee 22.06.2024.

    Možda keune izgleda mlađe ostali baš u skladu

Komentiraj...
Vidi sve komentare